Keräilykori: 0 tuotetta Lähetä tarjouspyyntö

Tampereen Sähköpalvelu

Yritys

     

Tampereen Sähköpalvelu Oy on vuonna 1968 perustettu sähköalan tuotteiden ja komponenttien maahantuontiin, markkinointiin ja myyntiin sekä tekniseen tukeen erikoistunut asiantuntijayritys.

Ylivoimainen asiakaspalvelu

Toimintamme perusta on asiakaspalvelumme asiantuntevuus ja asiakkaan tarpeiden huomioonottaminen. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme joustamaan ja tarjoamaan juuri suomalaisille asiakkaille räätälöidyn palvelun.

Vahva tuote- ja ratkaisuosaaminen

Myyntijoukkueemme osaaminen on oman alansa ehdotonta huippua, tiedämme mitä myymme ja mihin tuotteitamme voidaan käyttää. Testaa asiantuntemuksemme ja huomaat että voit luottaa osaamiseemme.

Laaja asiakasohjautuva tuotevalikoima

Olemme valinneet tuotevalikoimaamme ne tuotteet, joita asiakaskuntamme käyttää ja tarvitsee. Varastoimme yhdessä sovittuja tuotteita riittävästi ja uudistamme jatkuvasti valikoimaamme paremman palvelun takaamiseksi.

Maailman johtavat toimittajat

Tuoteemme tulevat kansainvälisesti tunnetuilta valmistajilta, joita käyttämällä voi varmistua jatkuvasta laadusta sekä jälkihoidosta ja myös korvaavien tuotteiden saannista vielä vuosienkin jälkeen. Tuotteitamme käyttävätkin laajasti valmistusyritykset, joilla on maailmanlaajuista toimintaa.

Nopeat ja luotettavat toimitukset

Toimitamme valtaosan saamistamme tilauksista samana päivänä tai sovittuna aikana laajasta varastovalikoimastamme. Käytämme hyväksi koettuja logistiikkakumppaneita ja huolehdimme että saat oikeat tuotteet, oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan. Otimme toukokuussa 2014 käyttöömme uusimman Digia Enterprise ERP-toiminnanohjausjärjestelmän, joka on erityisesti meidän palveluhaluumme mukautettu. Tämä tuo tulevaisuudessa useita lisäetuja ja mahdollisuuksia palvelumme edelleen parantamiseen ja samalla takaa meille uusimmat työkalut käyttöömme.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

Saat meiltä laajan tuote- ja palvelukokonaisuuden aina kilpailukykyiseen hintaan. Tuotehintamme seuraavat toimittajien hintavaihteluita, mutta voimme tarvittaessa tehdä sovituista määristä puskurivarastointia nettohinnoin.

Yhteistyökumppanisi jo vuodesta 1968

Olemme toimineet samoilla periaatteilla ja toimintaa jatkuvasti kehittäen menestyksekkäästi jo 50 vuoden ajan. Tänään olemme osa ruotsalaista pörssinoteerattua Addtech konsernia ja sen Energy liiketoimintaa, tämä antaa meille vahvan pohjan ja mahdollisuudet tuleville vuosikymmenille. Olemme nähneet markkinoiden muuttuvan sekä yritysten tulevan ja menevän - valitse TSP kun haluat luotettavan ja kokeneen yhteistyökumppanin pitkälle tulevaisuuteen. Hyödy kokemuksestamme yhdessä kanssamme.

Tunnusluvut

Liikevaihto : n. 11 M€

Henkilöstön määrä : 27

    

Yhteyshenkilöt »

Tampereen Sähköpalvelu Oy

Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
» Kartta

Puh. (03) 2515 111

Email: tsp@tsp.fi

Avoinna klo 8-16 (ma-pe)
Myynti vain yrityksille
Y-tunnus: 2354224-0