Keräilykori: 0 tuotetta Lähetä tarjouspyyntö

Tampereen Sähköpalvelu

Tuotteet - Spiraalikaapelit

Spiraalikaapelit

Kestävät ja laadukkaat spiraalikaapelit yksittäin ostettuna  tai suuremmissa erissä.

    

Spiraalikaapeleiden käyttötarkoituksia on useita erilaisia työkoneissa, roboteissa, sähköovissa, työkaluissa, kotitalouskoneissa ja monissa liikkuvissa rakenteissa. Käyttökohteesta rippuen voit valita spiraalikaapeliin  PVC - vaipan ja todella kestävään käyttöön ja laajemmille lämpötila-alueille tarkoitetun PUR - vaipan väliltä. Toimitamme kaapelit vaikka yksittäin tarvittaessa todella nopeallakin aikataululla. Varastoimme myös yleisiä spiraalikaapelikokoja. Perusvärit ovat musta ja oranssi. Valittanavasi on erilaiset kaapelityypit datakaapeleista erilaisiin ohjauskaapeleihin joko häiriösuojattuna tai ilman.

Yleisimpiä kaapelityyppejä ovat H05VV-F, LiF12Y11Y ja H07BQ-F.

    

Spiraalikaapeleita tilattaessa ovat seuraavat asiat tärkeitä:

  • Käyttökohde (kaapelityypin valitsemiseksi).

  • Kaapelin poikkipinta-ala ja napaluku

  • Mahdollinen vaipan väritoive.

  • Kaapelin spiraaliosan pituus levossa (max. 5000mm), huomaa että eri kaapelityypeissä pituuslaajentuma vaihtelee 3x ja 5x välillä

  • Vapaiden päiden pituus (oletus 200mm) sekä suunta

    

Halutessasi saat kaapeleihin jo valmistuksen yhteydessä asennettuna erilaiset verkkovirtapistokkeet tai kaapelit valmiina jatkojohtoina. Valikoimasta löytyy myös Suomen ulkopuolella käytettävät pistokkeet. Vakiona kaapelit toimitetaan ilman verkkovirtapistokkeita kytkemättöminä 200 mm vapailla päillä.

    

Pikavalmistus

Yhteistyökumppanimme pystyy erikoistilauksesta yleensä valmistamaan useimmat kaapelitilaukset alle kahdessa vuorokaudessa, pikarahti lisäksi Suomeen eli kaapelisi on n. viikon päästä toimitettuna sinulla.

Tampereen Sähköpalvelu Oy

Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
» Kartta

Puh. (03) 2515 111

Email: tsp@tsp.fi

Avoinna klo 8-16 (ma-pe)
Myynti vain yrityksille
Y-tunnus: 2354224-0