Keräilykori: 0 tuotetta Lähetä tarjouspyyntö

Tampereen Sähköpalvelu

Johdinsarjateollisuuden johtavat toimittajat yhdistävät voimansa!

31.03.2015

Tampereen Sähköpalvelu Oy (TSP) ja Dafine Engineering Oy yhdistävät ainutlaatuisen markkinatuntemuksensa ja tuotetarjontansa kun Dafine Engineering liittyy osaksi Tampereen Sähköpalvelua yrityskaupalla. Yhdessä muodostamme 30 henkilöllä ja lähes 10 M€ liikevaihdolla alan johtavan yrityksen Suomessa ja Baltiassa.

   

Tulevaisuudessa johdinsarjavalmistajat pystyvät hankkimaan sekä tuotantokoneet ja –laitteet että liittimet, kaapelien suojaputkijärjestelmät ja kaapelit samasta tutusta paikasta. Tavoitteenamme on taata ylivoimainen palvelutaso ja asiantuntemus koko valmistuksen tarpeisiin ja toimia teknisenä asiantuntijana auttaen oikeissa valinnoissa koko valmistusketjussa.

   

Koko Dafine Engineeringin nykyinen henkilöstö jatkaa toimissaan edelleen, joten tutut yhteyshenkilöt pysyvät niin asiakkaille kuin toimittajille. Viron tytäryhtiö Dafine Engineering Oü jatkaa testausmoduleiden osaamiskeskuksena kehittäen tätä kasvavaa tuotealuetta ja tuo TSP:lle Baltiassa tärkeän paikallisen läsnäolon ja markkinatuntemuksen.

   

Tulemme kertomaan pian lisää käytännön yhdistymisestämme ja sen tarjoamista eduista asiakkaillemme sekä toimittajillemme. Siihen asti ota rohkeasti yhteyttä niin palvelemme vähintään entiseen tapaan. Yhteystietomme ovat entiset.

   

lisätiedot:

Antti-Pekka Jakonen

toimitusjohtaja

Tampereen Sähköpalvelu Oy

ap.jakonen@tsp.fi                                                                                                                                        puh. 040 524 6546

   

Tampereen Sähköpalvelu Oy

Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
» Kartta

Puh. (03) 2515 111

Email: tsp@tsp.fi

Avoinna klo 8-16 (ma-pe)
Myynti vain yrityksille
Y-tunnus: 2354224-0