Messukausi alkaa

Syksyn myötä alkava messukausi käynnistyy osaltamme Teknologia 23 -tapahtumassa. Osastoltamme löydät paljon mielenkiintoista katsottavaa, mm. Intertrafo-muuntajia sekä uusimpiin edustuksiimme kuuluvan Komaxin tuotteita, joihin voit ennakkoon tutustua myös tässä uutiskirjeessä.

Tavataan siis marraskuussa Helsingin Messukeskuksessa, osastolla 7c118.

Komax Zeta 620

Komax Zeta 620 on automaattikone sähkö- ja automaatiokeskusten johdinsarjojen valmistukseen. Kompakti kone soveltuu 0,50—6,00 mm2:n johtimille ja se käsittelee kerralla jopa 24 johdinta halutussa järjestyksessä. Zeta 620 asettaa eristetyt pääteholkit paikoilleen sekä merkkaa ja teippaa johdinsarjan kokoonpanoa varten.

Zeta 620 on esillä osastollamme Teknologia 23 -tapahtumassa.

Image

Komax Iota 330

Image

Komax KTHB Mini- ja KTHB Smart

KTHB Mini -teippauskone soveltuu mainiosti esimerkiksi johdotuslevyssä kiinni olevan johdinsarjan teippaukseen. Kädessä pidettävä malli on helppo siirtää työpisteeltä toiselle. Se toimii kaikissa asennoissa ja mahdollistaa tehokkaan teippauksen myös pitkissä teippauksissa.

KTHB Smart on pienikokoinen pöytämallinen teippauskone, joka käynnistetään jalkapolkimella. Tämä antaa mahdollisuuden kahden käden käyttöön teipattavan tuotteen asemoinnissa. Tasainen teipin kireys ja nopea teippaussykli mahdollistavat laadukkaan ja nopean teippauksen.

Image
Image

Tuotteet