Intertrafo muuntajat ja teholähteet

Intertrafo-muuntajat ja teholähteet valmistetaan Tampereen Sähköpalvelu Oy:n Turussa sijaitsevassa muuntajatuotantoyksikössä. Intertrafo suunnittelee, valmistaa ja valmistuttaa muuntajia, kuristimia, teholähteitä ja verkkolaitteita sekä edellä mainittuja komponentteja sisältäviä osakokonaisuuksia. Tuotteiden ytimenä ovat asiakaskohtaiset muuntajat ja kuristimet sekä niiden ohella laajan optimoitujen vakiotuotteiden valikoima.

 

Muuntajat

Monipuolinen Intertrafo-muuntajavalikoima kattaa erilaisiin käyttötarkoituksiin ja -vaatimuksiin optimoidut vakiotuotteet sekä asiakkaiden tarpeiden mukaan suunnitellut yksilölliset tuotteet.

Tutustu muuntajiin »

 

Teholähteet

Kattava teholähdevalikoimamme koostuu vakiomallisista hakkuriteholähteistä asiakasräätälöityihin ja useita eri AC- ja DC- toisiojännitteitä sisältäviin lineaari- ja hakkuriteholähdeyhdistelmiin. Valikoimiimme kuuluvat myös akkuvarmennetut teholähteet kulunvalvontaan, lukitusjärjestelmiin tai prosessinvarmennukseen.

Tutustu teholähteisiin »

 

Valomainostuotteet

GE:n LED-tuoteperhe koostuu ammattikäyttöön tarkoitetuista, laadukkaista valomainosLEDeistä, LED-tarvikkeista sekä LED-teholähteistä. Näissä LED-tuotteissa on kiinnitetty erityistä huomiota valon laatuun, pieneen energian kulutukseen, pitkäikäisyyteen sekä helppoon asennattavuuteen ja huoltovapauteen.

Tutustu valomainostuotteisiin »

 

Kysy lisää:

yksikön päällikkö Mikko Vähä-Heikkilä, 040 717 3096

myynti-insinööri Mikael Granholm, 044 982 0423

 

 Intertrafo_Tuotteet.png

 

Tuotteet