Spiraalikaapelit

Kestävät ja laadukkaat spiraalikaapelit yksittäin ostettuna  tai suuremmissa erissä.

Spiraalikaapeleiden käyttötarkoituksia on useita erilaisia työkoneissa, roboteissa, sähköovissa, työkaluissa, kotitalouskoneissa ja monissa liikkuvissa rakenteissa. Käyttökohteesta rippuen voit valita spiraalikaapeliin  PVC - vaipan ja todella kestävään käyttöön ja laajemmille lämpötila-alueille tarkoitetun PUR - vaipan väliltä. Toimitamme kaapelit vaikka yksittäin tarvittaessa todella nopeallakin aikataululla. Varastoimme myös yleisiä spiraalikaapelikokoja. Perusvärit ovat musta ja oranssi. Valittanavasi on erilaiset kaapelityypit datakaapeleista erilaisiin ohjauskaapeleihin joko häiriösuojattuna tai ilman.

Yleisimpiä kaapelityyppejä ovat H05VV-F, LiF12Y11Y ja H07BQ-F.

Spiraalikaapeleita tilattaessa ovat seuraavat asiat tärkeitä:

  • Käyttökohde (kaapelityypin valitsemiseksi).
  • Kaapelin poikkipinta-ala ja napaluku
  • Mahdollinen vaipan väritoive.
  • Kaapelin spiraaliosan pituus levossa (max. 5000 mm), huomaa että eri kaapelityypeissä pituuslaajentuma vaihtelee 3x ja 5x välillä
  • Vapaiden päiden pituus (oletus 200 mm) sekä suunta

Halutessasi saat kaapeleihin jo valmistuksen yhteydessä asennettuna erilaiset verkkovirtapistokkeet tai kaapelit valmiina jatkojohtoina. Valikoimasta löytyy myös Suomen ulkopuolella käytettävät pistokkeet. Vakiona kaapelit toimitetaan ilman verkkovirtapistokkeita kytkemättöminä 200 mm vapailla päillä.

 

Kysy lisää:

myyntijohtaja Ali Berrebbah, puh. 040 742 3432

tuotepäällikkö Eemeli Rasi, puh.  044 989 2087

avainasiakaspäällikkö Ari Jokela, puh. 040 664 1663

tekninen myyjä Peetu Saarinen, puh. 044 756 5280

 

Tuotteet