Keräilykori: 0 tuotetta Lähetä tarjouspyyntö

Tampereen Sähköpalvelu

LAN- ja Mittauspäivät 13.-14.11.2019 Tampereella

17.10.2019

Suosittu TSP LAN-päivät -tapahtuma lähestyy. Mittausten ammattilaisille suunnattu tapahtuma järjestetään tänä vuonna marraskuun 13-14. päivä. Ja jotta entistä useammilla olisi mahdollisuus osallistua, tapahtuma järjestetään nyt suuremmissa tiloissa. Mutta kuten ennenkin, tapahtuman vapaat paikat täyttyvät nopeasti, joten ilmoittautua kannattaa heti.

Ohjelma on tänä vuonna entistä monipuolisempi. Profelec Oy:n liityttyä TSP:hen heinäkuussa. Tuotepalettiimme kuuluu nyt tietoverkkojen testauslaitteiden lisäksi tuotteet langattomaan ja langalliseen tietoliikennetestaukseen sekä mm. laboratorioteholähteet ja keinokuormat.

Ensimmäinen päivä aloitetaan käsittelemällä sähköverkkojen kaukokäyttöprotokollia, niiden testausta ja vianetsintää. Niiden jälkeen tutustumme mm. WLAN -verkkojen testaukseen, tukiasemien sijoittelun kartoittamiseen ja kuuluvuuden määrittämiseen. Päivä on suunnattu etenkin sähköverkkojen tai langattomien WLAN -verkkojen suunnittelun kanssa työskenteleville.

Toisena päivänä keskitymme tietoverkkoasennusten testaamiseen ja käydään läpi sekä kupari- että valokuituverkot. Päivä on enemmän käytäntöpainotteinen, joten siitä hyötyvät eniten mittalaitteiden käyttäjät tai niiden hankintaa harkitsevat.

Päivien annista hyötyvät kaikki tietoverkkojen kanssa työskentelevät suunnittelijasta loppukäyttäjään. Tarkempi ohjelma ja aikataulu sekä paikka ilmoitetaan myöhemmin. Osallistua voi joko molempiin tai vain toiseen päivään.

Osallistuminen on asiakkaillemme maksutonta ja sisältää aamiaisen, lounaan ja päiväkahvit. Peruuttamattomasta ilmoittautumisesta perimme 100 €.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Vesa-Matti Talonen, 03-2515 240 tai vesa.talonen@tsp.fi

Jari Mäkelä 050 527 2056 ja Osmo Patteri 040 736 7669

Tampereen Sähköpalvelu Oy

Autokeskuksentie 16
33960 Pirkkala
» Kartta

Puh. (03) 2515 111

Email: tsp@tsp.fi

Avoinna klo 8-16 (ma-pe)
Myynti vain yrityksille
Y-tunnus: 2354224-0