Keräilykori: 0 tuotetta Lähetä tarjouspyyntö

Tampereen Sähköpalvelu

Tule meidän upeaan myyntiteamiimme menestymään!

08.05.2019

     

Tampereen Sähköpalvelu Oy on kaapeli- ja liitostekniikan asiantuntija ja kokonaistoimittaja. Edustamme alan johtavia tuotemerkkejä ja asiantuntemuksemme on arvostettu asiakkaidemme parissa jo viidenkymmenen vuoden ajan. Johdinsarja- ja kaapeliteollisuuden tuotannon koneet ovat tärkeä osa asiakkaillemme tarjoamiamme ratkaisuja. Meitä on 27 henkilöä ja kasvava liikevaihtomme on yli 11 M€. Uudet nykyaikaiset ja viihtyisät toimitilamme ovat juuri valmistumassa Pirkkalan Linnakallioon. Meillä on myös tytäryritys Virossa. 

Kuulumme kansainväliseen Addtech –ryhmään, joka on noteerattu Tukholman pörssissä ja jossa on yhteensä 140 yritystä ja 2600 työntekijää teknisen b-to-b myynnin parissa pääosin pohjoismaissa. Konsernimme liikevaihto on lähes 900 milj. euroa.

     

Meillä Tampereen Sähköpalvelussa tavoitteena on tarjota ylivoimaista asiakaspalvelua yhdistämällä korkealaatuiset tuotteet, asiantunteva tuotetuki, nopea toiminta sekä pitkäjänteinen asiakassuhteiden ylläpito.

Nyt Sinulla on mahdollisuus päästä hyvään työyhteisöön toteuttamaan kasvuhakuista tulevaisuuttamme:

     

Tuotepäällikkö, liittimet

Tehtävästä

Tehtäväsi on vastata vahvasta liitintuoteperheestämme, jossa asiakkainasi ovat työkone-, ajoneuvo-, ja laitevalmistajat sekä johdinsarja-, kaapeli- ja elektroniikkateollisuus. Apunasi sinulla on ammattitaitoinen ryhmämme käsittäen päivittäisen asiakaspalvelun hoidon sekä oston ja logistiikan ammattilaiset. Asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla maata, joten työsi on liikkuvaa ja tapahtuu osin asiakkaiden tuotekehityksen luona löytäen heille parhaan ratkaisun tuotteillamme. Teet aktiivisesti tarjouksia ja kauppaa ja osallistut sopimusneuvotteluihin. Tuotepäällikkönä olet tuotealueesi asiantuntija, rakennat ja pidät yllä tuotevalikoimaamme sekä olet aktiivisesti yhteydessä päämiehiimme. Edustamme maailman suurinta liitinvalmistajaa TE Connectivityä ja olemme johtava toimittaja Suomessa useilla asiakassegmenteillä.

Ketä etsimme

Osaat sähkötekniikkaa ja ennen kaikkea tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa ja omalla asiantuntemuksellasi kykenet tunnistamaan ja ratkaisemaan asiakkaidemme tarpeet sekä löytämään uusia asiakkaita. Tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tarkkuutta viedä asiakasprojektit maaliin. Arvostamme yrittäjähenkisyyttä ja taitoa luoda pitkäjänteisiä asiakas- ja toimittajasuhteita. Toimittajasuhteiden ylläpitäminen sekä tuotekoulutukset ja -materiaalit edellyttävät riittävää englanninkielen taitoa.

     

Avainasiakasvastaava, jälleenmyyjät ja kojeistovalmistus

Tehtävästä

Tehtäväsi on laajentaa kojeistovalmistuksen asiakaskuntaamme sekä vastata sähkötukkuliike- ja jälleenmyyntikanavastamme. Apunasi sinulla on ammattitaitoinen ryhmämme käsittäen päivittäisen asiakaspalvelun hoidon sekä oston ja logistiikan ammattilaiset. Asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla maata, joten työsi on liikkuvaa ja tapahtuu osin asiakkaiden luona. Tehtävässä tulet aktiivisesti laajentamaan myyntiämme uusille asiakkaille ja asiakasryhmille ja toimimaan heidän tuoteasiantuntijana.

Ketä etsimme

Olet sähkövoimatekniikan ammattilainen ja omalla asiantuntemuksellasi kykenet tunnistamaan ja ratkaisemaan asiakkaidemme tarpeet sekä löytämään uusia asiakkaita. Tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä tarkkuutta viedä asiakasprojektit maaliin. Arvostamme yrittäjähenkisyyttä ja taitoa luoda pitkäjänteisiä asiakas- ja toimittajasuhteita. Tuntemus sähkötukkukaupasta on eduksi, sillä he ovat suurimmat asiakkaasi.

    

Molemmissa tehtävissä tarjoamme sinulle

Vakavarainen ja pitkäikäinen yrityksemme sekä vahva kasvuhakuinen konserni taustalla avaavat mahdollisuuksia oikeille henkilöille. Meidän arvoja ovat yksinkertaisuus, tehokkuus, muutos, vastuu sekä vapaus ja nämä arvot aidosti ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme. Meille tärkeää on henkilöstön viihtyvyys ja rakennamme sitä yhdessä hyvänä, tiiviinä työporukkana. Kesällä muutamme uusiin, moderneihin toimitiloihin, joissa olemme satsanneet viihtyvyyteen ja tilojen toimivuuteen.

     

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai Tampereen Sähköpalvelulla työskentelystä, voit olla yhteydessä myyntipäällikkö Lasse Tukiaiseen puh. 050 570 8838 tai toimitusjohtaja Antti-Pekka Jakoseen puh. 040 524 6546.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen: lasse.tukiainen@tsp.fi. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti noudattaen GDPR sääntöjämme.

Tampereen Sähköpalvelu Oy

Lentokentänkatu 9 b
33900 Tampere
» Kartta

Puh. (03) 2515 111

Email: tsp@tsp.fi

Avoinna klo 8-16 (ma-pe)
Myynti vain yrityksille
Y-tunnus: 2354224-0