Keräilykori: 0 tuotetta Lähetä tarjouspyyntö

Tampereen Sähköpalvelu

Tule myymään laatutuotteita huippuasiakkaille!

15.03.2018

   

Haemme teollisuustuotteiden myyntiryhmäämme

Tuotepäällikköä

    

Tampereen Sähköpalvelu Oy kuuluu kansainväliseen Addtech –ryhmään, joka on noteerattu Tukholman pörssissä ja jossa on yhteensä 120 yritystä ja yli 2000 työntekijää teknisen B2B myynnin parissa pääosin pohjoismaissa. Olemme maahantuoja ja monissa tuotteissa markkinajohtaja Suomessa. Toimitamme tunnettujen valmistajien korkealaatuisia kaapeli- ja liitostekniikan tuotteita kone- ja laitevalmistajille, heidän alihankkijoille ja jälleenmyyjille sekä sähkötukkuliikkeille. Meitä on 27 henkilöä ja kasvava liikevaihtomme on 10 M€. Meillä on myös tytäryritys Virossa.

    

Haemme nyt teollisuuden kaapeleihin keskittyvää kaapeleiden tuotepäällikköä vastaamaan tuotealueen myynnin kasvattamisesta.

     

Tuotepäällikkö

    

Tampereen Sähköpalvelussa tavoitteemme on tarjota ylivoimaista asiakaspalvelua yhdistämällä korkealaatuiset tuotteet, asiantunteva tuotetuki, nopea toimitus ja erinomainen logistiikka sekä pitkäjänteinen asiakassuhteiden ylläpito.

   

Tehtävästä

    

Tässä tuotepäällikön tehtävässä vastaat tuotealueesi myynnistä, myyntikatteesta ja varaston arvosta. Työpäiväsi täyttävät erinomaisella palveluasenteella varustetut asiakaskäynnit: vastaat oman tuotealueesi tuotteiden myynnistä uusille sekä olemassa oleville asiakkaille. Lisäksi työpöydällesi kuuluu toimittajayhteistyö. Tuotepäällikkönä toimit tuotealueesi asiantuntijana ja varmistat, että tuotevalikoimamme vastaa asiakkaidemme tarpeita.

Työpisteesi on Tampereen Sarankulmassa, mutta asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten työsi on liikkuvaa.

    

Ketä etsimme

    

Tuotepäällikön rooli on omiaan teknisellä ymmärryksellä varustetulle B2B myynnin taitajalle. Voit olla myös tulevaisuuden lupaus, tärkeintä on, että myynti ja asiakassuhteiden hoitaminen ovat lähellä sydäntäsi.

Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, ymmärrät kannattavuus- ja katelaskennan periaatteet. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä ja työtäsi johdat rautaisella, itsenäisellä asenteella. Toimittajasuhteiden ylläpitäminen sekä tuotekoulutukset ja -materiaalit edellyttävät riittävää englanninkielen taitoa.

    

Tarjoamme sinulle

    

Toiminnassamme yhdistyvät PK-yrityksen ketteryys ja ison konsernin edut. Yrityksemme ydinarvoja ovat yksinkertaisuus, tehokkuus, muutos, vastuu sekä vapaus ja nämä arvot ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme. Emme kahlitse tekemistäsi byrokratialla tai turhalla hierarkialla, vaan saat vapauden ohjata työtäsi yhdessä asetettujen tavoitteiden täyttämiseksi. Hyppäät mukaan hyvään porukkaan, jonka kanssa pääset vahvan ja vakavaraisen yhtiön matkaan.

    

Lisätiedot ja hakuohjeet

    

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai Tampereen Sähköpalvelulla työskentelystä, voit olla yhteydessä teollisuusmyynnin myyntipäällikkö Lasse Tukiaiseen puh. 050 570 8838. Lisätietoja antaa myös Personnel Groupin konsulttijohtaja Jarkko Laine puh. 03 3138 0477.

    

Jos taas et halua jättää mahdollisuutta väliin, hae tehtävään 2.4.2018 mennessä osoitteessa www.personnel.fi lähettämällä meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoivomuksineen.

Tampereen Sähköpalvelu Oy

Lentokentänkatu 9 b
33900 Tampere
» Kartta

Puh. (03) 2515 111

Email: tsp@tsp.fi

Avoinna klo 8-16
Myynti vain yrityksille
Y-tunnus: 2354224-0